صابون چهل گیاه چریش neem oil soap

  • کد: 4011332
خواص: ضد التهاب و حساسیت، ضد پیری و جوانساز، رفع جوش و لک، فربه و شاداب کننده، احیای سلول های پوست ترکیبات: روغن چریش، روغن 40 گیاه موثر برای پوست 100 گرم سنتی/طبیعی
30,000 تومان

خواص: ضد التهاب و حساسیت، ضد پیری و جوانساز، رفع جوش و لک، فربه و شاداب کننده، احیای سلول های پوست

ترکیبات: روغن چریش، روغن 40 گیاه موثر برای پوست

100 گرم

سنتی/طبیعی

 

چریش
درختی گرمسیری و همیشه سبز است که بین 50 تا 130 فوت قد می‏کشد و در هند، پاکستان و بنگلادش و ایران یافت می شود.
روغن چریش برای درمان عفونت های قارچی، تسکین خارش، قرمزی پوست و حساسیت پوست فوق العاده است. چریش با باکتری های عامل جوش و آکنه مبارزه می کند و به این طریق می تواند سطح سلامتی پوست را بالا ببرد. بر خلاف آنتی بیوتیک ها، وقتی چریش با باکتری ها مبارزه می کند با گذشت زمان، این باکتری ها در برابر این گیاه مقاوم نمی شوند، حال آنکه با مصرف آنتی بیوتیک به مرور زمان باکتری ها خود را در برابر آن مقاوم می کنند.

بیشتر بدانیم

روغن چریش چیست و چه خاصیتی دارد ؟

شاید گوشتان چندان به اسم روغن چریش آشنا نباشد. اما این روغن با خواص بی‌نظیر خود برای پوست و مو جای خود را در میان طرفداران استفاده از محصولات طبیعی باز کرده است. چریش اسم یک درخت است، درخت بومی هندیان. در طب قدیم هندی از اجزای مختلف این درخت داروهای بسیاری تهیه می‌کردند. یکی از فراورده‌های کاربردی درخت چریش، روغن چریش است که در این مقاله از خواص آن خواهیم گفت.

روغن چریش چیست؟
درخت چریش بسیار زود رشد می‌کند و می‌تواند به ارتفاع ۱۵ تا ۲۰ متر برسد. اگر بخواهیم دقیق‌تر به نژاد این درخت اشاره کنیم، باید بگوییم که چریش درختی است از تیره سنجدتلخیان و افراسانان. این درخت بومی شبه قاره هند و میانمار است و از آن حتی به عنوان یاس بنفش هندی یاد می‌کنند. این درخت در نواحی گرمسیری و نیمه‌گرمسیری رشد می‌کند. درخت چریش در پاکستان و بنگلادش نیز یافت می‌شود.
میوه این درخت دانه‌هایی دارد که از آن دانه‌ها روغن می‌گیرند بیشترین کاربرد روغن چریش در انواع صابون و شامپوهاست. شامپو‌هایی که حاوی روغن چریش باشند گزینه خوبی برای افرادی است که پوست سرشان خشک و پوسته پوسته می‌شود.

در کشور ما هم درخت چریش در جنوب شرق بلوچستان زیاد می‌روید. اینکه چرا این درخت را چریش می‌نامند جالب است. در زبان سواحلی چریش به معنای چهل است و از آنجایی که این درخت می‌تواند ۴۰ بیماری مختلف را درمان کند آن را چریش نامیده‌اند.
داروهایی که از درخت چریش تهیه می‌شود برای رفع مشکلات پوستی و لکه‌های آن مفید است. این داروها همچنین ضدباکتری، ضد قارچ، تصفیه کننده خون و برافروخته کننده رنگ پوست هستند. حکیم عقیلی که از حکیمان طب قدیم ایرانی می‌باشد داروهای تهیه شده از درخت چریش را محلل و منضج می‌داند. او شیوه ساخت مرهم، روغن و حلوای چریش را نیز در کتاب قرابادینش تدوین کرده است.

خواص روغن چریش
استفاده روزانه از روغن چریش به درمان سینوزیت می‌انجامد.
از این روغن برای ماساژ دادن هم استفاده می‌کنند، چون می‌تواند درد عضلات، آرتریت روماتوئید، استئوآرتریت و نقرس را تسکین دهد.
مالیدن روغن چریش روی ناخن و پوست اطراف آن منجر به تقویت ناخن ها می‌شود و از شکنندگی ناخن‌ها پیشگیری می‌کند.
اگر از جوش‌های سرسیاه خسته شده‌اید می‌توانید ۲ تا ۳ قطره روغن چریش را در آب حل کنید و این محلول را روی جوش‌ها بمالید. ویتامین ث موجود در روغن چریش‌ به رفع جوش‌های سرسیاه، کدری و چروک پوست کمک می‌کند.
اگر مو‌ها را با روغن چریش چرب کنید شاداب و براق می‌شوند. روغن چریش مانع خشکی مو، سفیدی زود هنگام و ریزش آن می‌شود.
از دیگر کاربرد‌های روغن چریش این است که موجب تسکین حساسیت‌های پوستی می‌شود. خصوصاً حساسیتی که ویروس آبله ایجاد می‌کند. پس برای برطرف کردن خارش ناشی از آبله هم مفید است.
 
روغن چریش خشکی پوست را برطرف می‌کند و خارش حساسیت و قرمزی پوست را تسکین می‌دهد.
به خاطر همه این خواص از چریش در صابون، خمیر دندان و لوسیون‌ها استفاده می‌کنند.
اگر برگ‌های چریش را در روغن نارگیل بجوشانید و بعد پوست سر را با این روغن ماساژ دهید، شوره سرتان درمان می‌شود چه پوست سرتان چرب باشد چه خشک.
چرب کردن پوست سر با روغن چریش و ماساژ آن کمک به بهبود گردش خون و رشد مو می‌کند، بنابراین فولیکول‌های مو تقویت می‌شوند و ریزش مو قطع می‌شود.
روغن چریش یا ماسک موی تهیه شده از مخلوط برگ‌های چریش و آب باعث می‌شود بوی بد پوست و موی سر ناشی از وجود باکتری‌ها از بین برود.
برای رهایی از دست مو‌های شکننده باید رشته‌های مو را با روغن چریش چرب کرد. این کار برای هفته‌ای یک بار خوب است.

خواص درخت چریش
هندی‌ها از چریش در غذا، لوسیون، شامپو، داروها و در مراسم مذهبی استفاده می‌کنند این گیاه همینطور به عنوان آفت‌کش طبیعی هم کاربرد دارد.
هندیان به قدری با این گیاه خو گرفته بودند که همواره در حیاط پشتی خانه‌هایشان درخت چریش می‌کاشتند.
از برگ‌های چریش در زمان قدیم برای پاک کردن خون استفاده می‌کردند، چون این برگ‌ها خاصیت ضدویروسی، ضدقارچی، ضدانگلی و ضدعفونی‌کنندگی دارد.
برگ‌های چریش به درمان اختلالات چشمی مانند ورم ملتحمه و زخم معده، بی‌اشتهایی، اختلالات کبدی، دیابت، بیماری لثه و ورم مفاصل کمک می‌کند.
 
یک کاربرد دیگر که این برگ‌ها دارند این است که چون مانع لخته شدن خون می‌شوند برای قلب مفید هستند.
آن‌ها خاصیت اسپرم‌کشی هم دارند. بنابراین برای پیشگیری از حاملگی نیز استفاده می‌شوند.
نکته جالب مصرف چریش به عنوان میکروب‌کش این است که وقتی چریش با باکتری‌ها مبارزه می‌کند باکتری‌ها در برابر این گیاه مقاوم نمی‌شوند. در حالی که با مصرف آنتی بیوتیک‌ها عکس این اتفاق می‌افتد.
پوست درخت چریش به کاهش تب کمک می‌کند.
گل درخت چریش برای رفع اختلالات روده‌ای مفید است.
با ساقه چریش می‌توان مسواک زد، چون دندان‌ها را سفید و محکم می‌کند و باعث جلوگیری از ناراحتی لثه، بوی بد دهان، عفونت دندان و دندان درد می‌شود.
دم کرده برگ‌های درخت چریش سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و فشار خون بالا را درمان می‌کند.
زنان حامله یا شیرده نباید چریش و محصولات آن را استفاده کنند، چون چریش می‌تواند باعث سقط جنین در زنان حامله و مسمومیت نوزادی که از مادر شیر می‌خورد بشود.

neem oil

 It is a tropical evergreen tree that grows between 50 and 130 feet tall and is found in India, Pakistan, Bangladesh and Iran. Neem oil is great for treating fungal infections, relieving itching, redness and skin allergies. Neem fights the bacteria that cause pimples and acne, and in this way can improve the health of the skin. Unlike antibiotics, when neem fights bacteria, the bacteria do not become resistant to the plant over time, whereas by taking antibiotics, the bacteria become resistant over time. know more What is neem oil and what are its properties? Your ears may not be familiar with neem oil. But this oil with its unique properties for skin and hair has opened its place among fans of using natural products. Neem is the name of a tree, a native tree of the Indians. In ancient Indian medicine, many medicines were made from the various components of this tree. One of the functional products of neem tree is neem oil, which we will talk about its properties in this article. What is neem oil? Neem tree grows very quickly and can reach a height of 15 to 20 meters. If we want to mention the race of this tree more precisely, we must say that neem is a tree from the genus Sanjdalkhtian and Afrasan. This tree is native to the Indian subcontinent and Myanmar and is even referred to as Indian lilac. This tree grows in tropical and subtropical regions. Neem trees are also found in Pakistan and Bangladesh. The fruit of this tree has seeds from which the seeds get oil. Neem oil is mostly used in various soaps and shampoos. Shampoos containing neem oil are a good option for people whose scalp is dry and scaly. In our country, neem tree grows a lot in the southeast of Balochistan. It's interesting why this tree is called neem. In the Swahili language, neem means forty, and since this tree can cure 40 different diseases, it is called neem. Medicines made from neem tree are useful for relieving skin problems and blemishes. These drugs are also antibacterial, antifungal, blood purifier and skin pigment burner. Hakim Aghili, who is one of the sages of ancient Iranian medicine, considers the medicines prepared from neem tree to be soluble and mature. He has also compiled the method of making neem ointment, oil and halva in his book Qarabadin. Properties of neem oil Daily use of neem oil leads to the treatment of sinusitis. This oil is also used for massage, as it can relieve muscle pain, rheumatoid arthritis, osteoarthritis and gout. Applying neem oil on the nails and the surrounding skin strengthens the nails and prevents brittle nails. If you are tired of blackheads, you can dissolve 2-3 drops of neem oil in water and apply this solution on the pimples. Vitamin C in neem oil helps to get rid of blackheads, dullness and wrinkles. If you lubricate your hair with neem oil, it will become fresh and shiny. Neem oil prevents dry hair, premature graying and hair loss. Another application of neem oil is that it relieves skin allergies. Especially the allergy that the smallpox virus causes. So it is also useful for relieving itching caused by smallpox. Neem oil relieves dry skin and relieves itchy skin sensitivity and redness. Because of all these properties, neem is used in soaps, toothpastes and lotions. If you boil neem leaves in coconut oil and then massage the scalp with this oil, your dandruff will be treated whether your scalp is oily or dry. Lubricating the scalp with neem oil and massaging it helps improve blood circulation and hair growth, so hair follicles are strengthened and hair loss is stopped. Neem oil or hair mask made from a mixture of neem leaves and water eliminates the bad smell of scalp and hair caused by bacteria. To get rid of brittle hair, you should lubricate the hair with neem oil. This is good for once a week. Properties of neem tree Indians use neem in food, lotions, shampoos, medicines and in religious ceremonies. This plant is also used as a natural pesticide. The Indians were so accustomed to this plant that they always planted neem trees in their backyards. Neem leaves have long been used to cleanse the blood, as they have antiviral, antifungal, antiparasitic and antiseptic properties. Neem leaves help treat eye disorders such as conjunctivitis and gastric ulcers, anorexia, liver disorders, diabetes, gum disease and arthritis. Another use of these leaves is that they are good for the heart because they prevent blood from clotting. They also have spermicidal properties. Therefore, they are also used to prevent pregnancy. The interesting thing about using neem as a germicide is that when neem fights bacteria, the bacteria do not become resistant to the plant. The opposite happens with antibiotics. Neem bark helps reduce fever. Neem flower is useful for intestinal disorders. The neem stem can be brushed, as it whitens and strengthens the teeth and prevents gum discomfort, bad breath, tooth infection and toothache. The nectar of neem leaves strengthens the immune system and treats high blood pressure. Pregnant or lactating women should not use neem and its products, as neem can cause miscarriage in pregnant women and poisoning a breastfed baby.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
    اشتراک‌گذاری

    شبکه‌های اجتماعی:

    آدرس کوتاه شده‌ی صفحه: برای کپی کردن لینک روی آن کلیک کنید